BG | EN
Golf.bg
Алекс Фъргюсън беснее на пресконференция (видео)

Алекс Фъргюсън беснее на пресконференция (видео)

02 октомври, 2012 14:10



По всичко изглежда, че мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не е пристигнал в Румъния в най-доброто си настроение. Както е известно, "червените дяволи" гостуват днес на Клуж в мач от Шампионската лига. Известният с увлечението си по голфа шотландски специалист обаче бе доста нервен и реагира остро на въпрос на журналист за това как би коментирал впечатляващия обрат на състава на Европа срещу САЩ в най-престижния голф турнир Ryder Cup.

"Вижте какво, това е пресконференция, свързана с футболен мач. Не прекалявайте! Няма да отговарям на това. За Бога, сърбали сме се тук, за да говорим за футбол", ядосано казаз сър Алекс.


Мениджърът на Манчестър Юнайтед е фен на голфа от дълги години и няколко пъти е водил отбора си на игрището като начин за разпускане. Освен това Фъргюсън е от Шотландия, където традициите в аристоркратичния спорт са големи. Нещо повече - следващото издание на турнира Ryder Cup също ще е там.

ВИДЕО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Гласувай | 1772 0 4997

Вожняцки се "оправдава" за случая с Макилрой


02 октомври, 2012

Оласабал освобождава капитанския пост за Ryder Cup 2014


02 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?