BG | EN
Golf.bg
Вожняцки се

Вожняцки се "оправдава" за случая с Макилрой

02 октомври, 2012 14:10

Бившата лидерка в световната тенис ранглиста Каролин Вожняцки не скри гордостта от представянето на своя приятел Рори Макилрой на турнира Ryder Cup, но побърза да обясни, че не тя е причината за закъснението на голфъра в последния ден на надпреварата. Както е известно, световният номер 1 в голфа за малко да пропусне мача си на сингъл срещу Кийган Брадли в последния ден на турнира. Първоначално Рори обясни, че е объркал часовите зони, но след това стана ясно, че е говорил в Skype с Каролин, която по това време участваше в състезание в Пекин. Припомняме, че северноирландецът спечели дуела с Брадли, а Европа защитит титлата си срещу САЩ.

"Представянето на Рори беше чудесно, имайки предвид, че се е появил на игрището 10 минути преди началото на мача си, каза с усмивка Вожняцки. - Хубаво е, че е успял да запази концентрация и да играе толкова добре. Определено аз не съм причината за неговото закъснение, той просто е объркал часовите зони. Мислил е, че трябва да играе в 12:25 часа, а реално е трябвало да започне в 11:25 часа. Вината не е моя. Трудно е да се чуваме, защото когато единият от нас е буден, другият спи или пък играе. Поради тази причина се стараем да се чуваме колкото може по-често", обясни 22-годишната датчанка.
Гласувай | 1777 0 4229

Рори закъснял за Ryder Cup заради Каролин


02 октомври, 2012

Алекс Фъргюсън беснее на пресконференция (видео)


02 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?