BG | EN
Golf.bg
Капитанът на САЩ: Шокирани сме от загубата

Капитанът на САЩ: Шокирани сме от загубата

01 октомври, 2012 23:10

Капитанът на САЩ за Ryder Cup Дейвис Лав III сподели пред медиите, че всички в състава му са били изумени и шокирани от загубата срещу Еврoпа. Припомняме, че американският тим водеше с 5:3 след първия и с 10:6 след втория ден на надпреварата в Илинойс, но в крайна сметка загуби с 13½:14½. Така Дейвис Лав и момчетата му направиха своеобразно връщане към 1999 година, когато обаче ролите бяха разменени и отборът на САЩ навакса изоставане от 6:10 срещу Европа, за да спечели титлата в турнира.

"Всички бяхме изумени, призна Лав. - Сега поне знаем какво са преживели европейците през 1999 година. Малко е шокиращо, защото играхме наистина добре. Всички момчета се представиха на ниво и следвахме стратегията си - започваме с "експлозивните" състезатели, а към края идва ред на по-постоянните. Всичко се развиваше според плана в първите два дни, но в последния нещата се объркаха. Загубата на Ryder Cup винаги е тежка. Поздравявам противниковия отбор, всички момчета играха страхотно", допълни капитанът на САЩ.
Гласувай | 1672 0 4222

Оласабал: Направихме го за Севе


01 октомври, 2012

Шампанско за всички!


01 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?