BG | EN
Golf.bg
Шампанско за всички!

Шампанско за всички!

01 октомври, 2012 23:10

Победа като тази трябва да бъде отпразнувана подобаващо! Отборът на Европа защити по изключително драматичен начин титлата си на турнира Ryder Cup след успех с 14½:13½ срещу състава на САЩ. Европейците изоставаха с 6:10 след втория ден, но в решаващия кръг на сингъл бяха непоклатими и повториха успеха си от Селтик Менър през 2010 година.

Логично, еуфорията след триумфа нямаше как да не бъде отбелязана. Световният номер 3 Люк Доналд написа в профила си в Twitter: "Какъв ден само, каква седмица, какъв обрат. Думите не могат да изразят емоциите, които изживяхме през последните няколко часа. Горд съм с целия отбор на Европа. Сега е време за купон…"



Без съмнение големият герой за европейците е Иън Полтър, който спечели и четирите си мача в надпреварата. Така статистиката от всичките му участия в турнира е повече от впечатляваща - 12 победи и 3 загуби.



Празникът на шампионите не мина и без сериозно количество шампанско. За всеки голфър имаше предвидена бутилка, носеща неговото име. Със сигурност това е бил допълнителен фактор за доброто настроение на победителите.
Гласувай | 1639 0 4304

Капитанът на САЩ: Шокирани сме от загубата


01 октомври, 2012

Рори закъснял за Ryder Cup заради Каролин


02 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?