BG | EN
Golf.bg
Елс: По някакви причина този път късметът бе на моя страна

Елс: По някакви причина този път късметът бе на моя страна

23 юли, 2012 22:07

Южноафриканецът Ърни Елс спечели четвъртия в кариерата си трофей от мейджър турнир в голфа. Това се случи на The Open Championship в Ланкашър, Англия с награден фонд от 8 милиона долара. 42-годишният състезател, който е шампион от изданието през 2002 г., се възползва от провала на временния водач Адам Скот на последните четири дупки и така стигна до победата. Елс завърши турнира със 7 удара под пара (273), докато австралийският му конкурент остана с 6 удара под пара (274).

"Това е невероятно, бяха първите думи на шампиона. - Все още съм вцепенен. Може би ще са ми нужни няколко дни, за да осъзная какво се е случило. От 10 години не бях изпитвал това. Истинска лудост, абсолютна лудост е, че съм тук. Съчувствам на Адам, той ми е приятел. И двамата отчаяно искахме тази титла, затова играем. Понякога човек печели, друг път губи. По някаква причина този път аз имах късмет. Убеден съм, че Адам ще спечели много трофеи като този", завърши Елс.
Гласувай | 1750 0 8012

Адам Скот подари на Ърни Елс титлата на The Open Championship


22 юли, 2012

Адам Скот: Разочарован съм, но това няма да ме срине


23 юли, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?