BG | EN
Golf.bg
Лий Уестууд: Никога не съм бил по-добър

Лий Уестууд: Никога не съм бил по-добър

10 November, 2009 22:11

Англичанинът Лий Уестууд изравни предишното си най-добро класиране в световната ранглиста, след като заема четвъртото място в обновената класация. Самият голфър сподели пред медиите, че моментната му форма е много по-добрa от тази през 2000 година, когато отново бе в Топ 5 на света.

"Мисля, че в момента играта ми е много по-стабилна, слабостите ми са значително по-малко", заяви Уестууд непосредствено преди Откритото първенство на Хонконг. 36-годишният играч има десет класирания в първите 10 на последните 11 турнира, като според него значение има фактът, че се представя добре във важните надпревари и е постоянен.

"Печелих, когато трябваше през тази година и това ми помогна да се придвижа и напред в класацията по приходи - от последните три турнира имам спечелени почти 750 000 евро.Това придвижване и до четвъртото място в света означава много за мен. Може би е най-големият ми успех досега, защото никога не съм бил толкова добър, колкото в момента", коментира Уестууд.

4211 0 66855

Феновете полудяха по Уудс в Мелбърн


10 November, 2009

Появиха се фалшиви билети за Ryder Cup 2010


10 November, 2009
тагове: Lee Westwood, Лии Уестууд
Martin Martin
Info here



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?