BG | EN
Golf.bg
Макилрой: Турнирът приключи за мен още в третия кръг

Макилрой: Турнирът приключи за мен още в третия кръг

09 април, 2012 17:04

Световният номер 2 Рори Макилрой направи изключително слаби последни два кръга на завършилия тази нощ "Мастърс" турнира в Огъста, Джорджия. Северноирландецът записа (77) и (76) съответно в третия и четвъртия състезателни дни, а общият сбор от 5 удара над пара (293) го прати на 40-ото място в генералното класиране.

"Уикендът беше наистина разочароващ, призна Рори. - Такива неща обаче се случват. Първите два дни играх сравнително добре, но от събота нещата се промениха. Първите девет дупки в третия кръг бяха кошмарни (б.р. две богита и две двойни богита) и това сякаш сложи край на турнира за мен. Следващата година ще бъда отново тук и ще дам всичко от себе си", допълни 22-годишният играч.

Макилрой сподели още, че сега ще насочи вниманието си към US Open, където в Сан Франциско през юни ще защитава титлата си от миналия сезон. "Ще си взема няколко седмици почивка, ще помисля върху нещата, които не успях да направя и ще се постарая да поправя грешките, за да съм готов за US Open. Това е целта ми - да отида в Сан Франциско и да спечеля друг мейджър трофей", завърши бившият номер 1 в света.
Гласувай | 1396 0 3487

Уудс: Не вярвам в самия себе си


09 април, 2012

Милен Радуканов откри сезона в "Пирин Голф & Кънтри Клуб"


10 април, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?