BG | EN
Golf.bg
Mercedes-Benz основен партньор на

Mercedes-Benz основен партньор на "Мастърс"-а в Огъста

04 април, 2012 17:04

Най-добрите голфъри в света ще се съберат между 5 и 8 април в "Огъста Нешънъл Голф Клъб", за да се борят за титлата на "Мастърс" турнира. От 2008 година насам първата за сезона мейджър надпревара си партнира с Mercedes-Benz, който осигурява придвижването на състезателите и гостите в комплекса.

За първи път австралийската звезда Адам Скот ще се присъедини към германската голф легенда Бернхард Лангер и двамата ще бъдат официалните посланици на марката  на "Мастърс"-а в Джорджия.

Mercedes-Benz подкрепя активно професионалния голф още от 80-те години, а през настоящата 2012-а марката може да се похвали с това, че е международен партньор на три от четирите мейджър турнира в голф календара, както и на още няколко надпревари извън "Голямата четворка". Аматьорският голф също не е забравен. Mercеdеs-Benz даде началото и продължава да организира състезанието MercedesTrophy. През този сезон ще се проведе 23-ото издание на веригата турнири. Повече от 60 000 играчи от над 60 държави участват в серията надпревари, като крайната цел е място на световния финал на MercedesTrophy през септември.
Гласувай | 1422 0 3692

Хънтър Мейхън с втора титла за годината


02 април, 2012

Дъстин Джонсън пропуска "Мастърс"-а


04 април, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?