BG | EN
Golf.bg
Хънтър Мейхън с втора титла за годината

Хънтър Мейхън с втора титла за годината

02 април, 2012 17:04

Американецът Хънтър Мейхън стана първият голфър, който печели две титли от US PGA Tour през тази година. Той триумфира на турнира Shell Houston Open в Тексас с награден фонд 6 милиона долара, след като записа 1 удар под пара (71) в последния кръг и общо 16 удара под пара (272). На един удар разлика остана Карл Петерсон, а третото място в генералното подреждане зае Луис Остуйзен. Той приключи с 14 удара под пара (274).

"Прекрасно е да стигнеш до 18-ата дупка и да знаеш, че ти трябва пар, за да спечелиш. Усещането е страхотно, каза щастливият Мейхън, който в края на февруари спечели WGC-Accenture Match Play Championship. - Играя добре и се радвам, че се представям по този начин точно преди "Мастърс"-а в Огъста. Това е един специален турнир и нямам търпение да започне", коментира 29-годишният американец, който вече има пет титли от Американския тур.
Гласувай | 1432 0 3871

Голфър осинови дете


30 март, 2012

Mercedes-Benz основен партньор на "Мастърс"-а в Огъста


04 април, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?