BG | EN
Golf.bg
Започва седмият голф турнир за Купата на президента

Започва седмият голф турнир за Купата на президента

01 март, 2012 22:03

Седмият турнир за Купата на президента на Българската голф асоциация стартира днес в новооткрития гръцки голф курорт Коста Наварино. За първи път състезанието ще се проведе на две игрища – Costa Navarino Dunes (по дизайн на Бернхард Лангер) и Costa Navarino Bay (проектирано от Робърт Трент Джоунс-младши).

Поради големия брой желаещи да се включат в надпреварата този път участниците са 32-ма. В предишните години бяха 24 – както при най-популярното отборно голф състезание в света Ryder Cup, чийто формат се прилага в турнира за Купата на президента.



За днес е предвиден тренировъчен кръг. В петък и събота ще бъдат изиграни три кръга – първият във формат форсъмс, а вторият и третият – във формат бетърбол. В неделя турнирът ще завърши с индивидуални двубои. След предишните шест издания на турнира двата отбора – на президента на БГА Красимир Гергов и на генералния секретар Сет Ъндърууд – имат по три победи.
Гласувай | 1231 0 3418

Мейхън спечели в Аризона и спря Макилрой по пътя му към първото място в света


27 февруари, 2012

Убедителен водач след първите два кръга за Купата на президента


02 март, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?