BG | EN
Golf.bg
Колин Монгомъри на посещение при военните в Афганистан

Колин Монгомъри на посещение при военните в Афганистан

22 ноември, 2011 23:11

Бившият капитан на Европа за турнира Ryder Cup Колин Монгомъри ще преживее нещо уникално през тази седмица, когато ще се срещне с британските части в Афганистан. 48-годишният шотландец ще прекара четири дни с военнослужещите и с работещите в посолството на Великобритания. Монти ще вземе със себе си трофея от Ryder Cup, който неговият отбор спечели в Уелс през миналата година. Освен това ще занесе и голф екипировка на сънародниците си в Афганистан.

"Нямам търпение да замина, заяви пред медиите бившият номер 2 в света. - Няма да взимам собствените си клъбове, но ще занеса други на момчетата там. Със сигурност изживяването ще е неповторимо, тъй като досега не съм правил подобно нещо. След Афганистан ще замина за Хонконг", разкри още 48-годишният Монгомъри.

Шотландецът изрази надежда, че ще може да посети и комплекса "Кабул Голф Клъб", който се намира в доста лошо състояние заради ракетните атаки в страната.
Гласувай | 1408 0 4164

Световната купа вече е далеч по-уважаван турнир, категоричен е Макдауъл


22 ноември, 2011

Лий Уестууд се връща в US PGA Tour


24 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?