BG | EN
Golf.bg
Световната купа вече е далеч по-уважаван турнир, категоричен е Макдауъл

Световната купа вече е далеч по-уважаван турнир, категоричен е Макдауъл

22 ноември, 2011 23:11

Турнирът за Сверовната купа спечели допълнителен престиж от това, че се провежда на всеки две години, а не ежегодно, както беше преди. Това заяви световният номер 14 Греъм Макдауъл, който в момента е в "Мишън Хилс" в Китай и се подготвя за изданието, започващо в четвъртък.

"Преди две години казах, че ми се струва, че надпреварата не е достатъчно престижна и не респектира. Тази година обаче ми се струва, че ситуацията е далеч по-различна, участниците са силни. Прекрасно е, че различните отбори възприемат сериозно турнира. Достатъчмо е да погледнеш флаговете на различните държави, да знаеш, че Арнолд Палмър и Джак Никлаус са печелили, това те респектира. След като започна да се провежда на две години, това позволява на голфърите да се подготвят по-добре, да подредят графиците си. Няма спор, че ще е огромна чест да напишат името ти до великите победители в турнира", каза още северноирландецът, който е носител на трофея от US Open 2010.

Макдауъл ще играе в тандем с шампиона от Откритото първенство на САЩ през този сезон Рори Макилрой. Те ще се опитат да върнат трофея в Ирландия, след като за последно Падриг Харингтън заедно с Пол Макгинли сториха това през 1997 година.
Гласувай | 1390 0 3655

Ясна е двойката на Южна Африка за Световната купа


22 ноември, 2011

Колин Монгомъри на посещение при военните в Афганистан


22 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?