BG | EN
Golf.bg
Фред Капълс: Спечелихме честно и почтено

Фред Капълс: Спечелихме честно и почтено

20 ноември, 2011 00:11

Отборът ни спечели турнира за Купата на президента, защото бе по-добрият, а не защото е привикнал повече към този формат на състезанията. Това заяви капитанът на американците Фред Капълс по повод триумфа на състава си над Международния тим в Мелбърн с 19:15. Това бе четвърти пореден трофей за голфърите от САЩ, а непосредствено след загубата капитанът на Международния състав Грег Норман заяви, че домакините трябва сами да избират формата на игра.

"Спечелихме титлата честно и почтено, защото през тази седмица разполагахме с по-добрите голфъри, отбеляза Капълс. - Според мен мотивацията ни бе по-голяма, колективът ни бе сплотен и така стигнахме до победата. Не знам какво биха казали съперниците ни, ако те бяха станали шампиони. Не искам и да коментирам изказванията на Грег за избора ми на играчи, както и за формата на надпреварата. Като цяло не искам да казвам нищо лошо за него. Бяхме поставени при равни условия - 10 състезатели и двама с покани от капитаните на отборите", каза още Капълс.

Американците стигнаха до седмата си победа в престижния турнир в рамките на последните девет издания. "Поздравявам момчетата, приносът е техен, продължи Капълс. - Събрахме се малко преди началото на турнира, изготвихме игровия план, сплотихме се като отбор и спечелихме. Най-хубавото е, че тази победа дойде в Австралия, което е доста тежка задача, имайки предвид, че сме гости. Сега ще се отдадем на празнуване, ще си разкаване историии и ще се забавляваме", завърши щастливият Капълс.
Гласувай | 1220 0 2916

Грег Норман: Американците ни сритаха задниците


20 ноември, 2011

Бьорн се отказа от Световната купа


21 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?