BG | EN
Golf.bg
Грег Норман: Американците ни сритаха задниците

Грег Норман: Американците ни сритаха задниците

20 ноември, 2011 00:11

Бившият номер 1 в световната ранглиста Грег Норман се отказва от капитанския пост в Международния отбор, след като под негово ръководство съставът изпусна втора титла в престижния турнир за Купата на президента. Както е известно, тимът на САЩ се наложи с 19:15 над възпитаниците на Норман в "Роял Мелбърн", но независимо от пораженията австралиецът не съжалява за нищо. Въпреки че няма да е капитан на тима за надпреварата в Охайо през 2013 година, Норман не изключи варианта да влезе в ролята на асистент, ако бъде поканен.

"Това решение ще бъда взето от следващия капитан, обясни 56-годишният Норман. - Ако получа покана отново да бъда част от този турнир, със сигурност ще обмисля предложението. Няма никакво съмнение в това."



Междувременно носителят на две титли от The Open Championship не пропусна да признае превъзходството на съперниковия отбор. "В края на последния ден американците направо ни сритаха задниците", отбеляза австралиецът, който отговори и на въпроса дали съжалява, че е разкритикувал избора на капитана на САЩ Фред Капълс да извика в състава си намиращия се в лоша форма Тайгър Уудс. "Не съжалявам за думите си, въпреки че Тайгър нанесе решаващия удар при победата на САЩ. Лично аз щях да извикам в отбора Кийган Брадли, ако бях на мястото на Фред. Гордея се с момчетата. Смятам, че могат да ходят в високо вдигнати глави въпреки загубата. Със сигурност научихме много от това преживяване", допълни още Норман.
Гласувай | 1359 0 3662

Тигъра: Надявах се титлата да не се решава от моята игра


20 ноември, 2011

Фред Капълс: Спечелихме честно и почтено


20 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?