BG | EN
Golf.bg
Приемат Микелсън в Залата на славата

Приемат Микелсън в Залата на славата

10 ноември, 2011 23:11

Носителят на четири мейджър титли Фил Микелсън ще бъде приет в Залата на славата през следващата година, като по този начин ще бъде признат за един от най-добрите модели за подражание в САЩ. 41-годишният голфър бе похвален за приноса си към развитието на голфа лично от комисаря на US PGA Tour Тим Финчъм.

"Имиджът на играчите ни и този на самия спорт са най-силните ни оръжия, заяви Финчъм. - Фил допринася за облика на голфа вече две десетилетия и той е личност, на която всеки би искал да подражава. Ако всички имаха поведението и маниерите на Фил, щяхме да сме още по-силни като колектив и като спорт", допълни Финчъм, намеквайки за последните скандали около Тайгър Уудс, бившето му кеди Стив Уилямс и изключително непрофесионалното поведение на Джон Дейли на Откритото първенство на Австралия.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен и са ме удостоили с честта да вляза в Залата на славата, каза 41-годишният Микелсън. - Горд съм, че името ми ще стои редом до това на някои от най-големите величия. Все още имам да постигам много в голфа и не планирам да намалявам темпото", закани се бившият номер 2 в света.

Церемонията, на която Микелсън ще бъде приет официално в Залата на славата, ще се състои през месец май във Флорида непосредствено преди The Players Championship.
Гласувай | 1137 0 3337

Джон Дейли напусна скандално Australian Open


10 ноември, 2011

Остуйзен ще се бори за титлата в Малайзия


10 ноември, 2011
тагове: Phil Mikelson



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?