BG | EN
Golf.bg
Джон Дейли напусна скандално Australian Open

Джон Дейли напусна скандално Australian Open

10 ноември, 2011 23:11

Носителят на две мейджър титли Джон Дейли прекрати по скандален начин участието си на Откритото първенство на Австралия. 45-годишният голфър напусна игрището по средата на първия кръг, след като прати шест топки във водата при удара си от 11-ия "тий-бокс". Известният с непредсказуемото си поведение Дейли просто поздрави другите състезатели в неговата група и се отправи към колата си.

"Наистина случилото се е много разочароващо и непрофесионално, заяви директорът на турнира Тревър Хърдън. - Огорчението от постъпката на Джон е голямо, защото така показва какво е отношението му към надпреварата. За жалост явно действията му са се превърнали в някакъв навик и лично аз се надявам да има последствия този път. Бих казал, че това е последният случай, в който виждаме Джон Дейли на Откритото първенство на Австралия", допълни Хърдън.



Докато чакаше пристигането на колата, която да го откара до хотела му, Дейли категорично отказа да коментира ситуацията с представители на медиите. Както е известно, американецът напусна по същия начин Откритото първенство на Австрия през септември, а на Australian Open през 2008 година отново се замеси в скандал, след като счупи фотоапарат на един от зрителите.
Гласувай | 1397 0 3928

Адам Скот с амбиции за първото място в света


09 ноември, 2011

Приемат Микелсън в Залата на славата


10 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?