BG | EN
Golf.bg
Каролин и Рори показаха на кое място са в света

Каролин и Рори показаха на кое място са в света

08 ноември, 2011 22:11

Каролин Вожняцки е номер 1! Рори Макилрой - номер 2! Затова двойката няма нищо против да го показва. Тенисистката прекара уикенда с половинката си и го подкрепяше в изявите му в турнира в Шанхай. След като завърши на четвърта позиция, младият голфър се изкачи до второ място в световната ранглиста, на едно зад любимата си Каролин, която е на върха в женския тенис. Двамата отпразнуваха успеха му и се снимаха, демонстрирайки на коя позиция са в своята сфера.

Каролин и Рори започнаха да излизат това лято, след като Макилрой спечели US Open. След като Вожняцки отпадна от финалния турнир в Истанбул, тя замина за Китай, за да подкрепи любимия си в Шанхай Мастърс. Може би по този начин се опитваше да върне жеста към половинката си, след като през август Рори отпътува веднага след PGA Championship за Синсинати, за да гледа изявите на датчанката.
Гласувай | 1223 0 3220

Грег Норман: Стив Уилямс не е расист


07 ноември, 2011

Стив Уилямс се извинил лично на Тайгър Уудс


08 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?