BG | EN
Golf.bg
Якобсон на върха и след третия ден на WGC-HSBC Champions

Якобсон на върха и след третия ден на WGC-HSBC Champions

05 ноември, 2011 22:11

Фредрик Якобсон не изпусна лидерската позиция и след третия кръг на турнира WGC-HSBC Champions в Шанхай. Шведът продължава с брилянтната си игра и след 5 удара под пара (67) в този състезателен ден вече има в актива си общо 16 удара под пара (200). По този начин той има аванс от два удара предз втория Луис Остуйзен (Южна Африка), докато трети е Адам Скот (Австралия) с 13 удара под пара (203).

Със сигурност обаче временният водач ще има тежка задача в решаващия кръг, тъй като по петите му са също така Рори Макилрой и Лий Уестууд. Те заемат четвъртата позиция с резултати от по (204) на ниво -12. Греъм Макдауъл и Мартин Каймер пък са шести с по 11 удара под пара (205).

Якобсон сподели след края на третия състезателен ден, че няма по-хубаво от това да се бориш за титлата и да си лидер в класирането. "Много по-добре е да си в тази позиция и да се целиш в титлата, отколкото да си сред изоставащите в резултата, заяви шведският голфър, който през юни спечели първата си титла от US PGA Tour на турнира Travelers Championship. - Когато си назад в класирането, спираш да мислиш как трябва да настигаш водачите и да правиш ниски резултати. Сега аз съм на върха и другите трябва да ме гонят. Стресът е доста по-малък", допълни 37-годишният Якобсон.
Гласувай | 1372 0 4082

Ник Фалдо: Няма как Тайгър да е същият след това публично унижение


05 ноември, 2011

Майсторство и класа изстреляха Каймер на върха в Шанхай


07 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?