BG | EN
Golf.bg
Бившето кеди на Уудс сипе расистки обиди, после се извинява

Бившето кеди на Уудс сипе расистки обиди, после се извинява

05 ноември, 2011 22:11

Бившето кеди на Тайгър Уудс Стив Уилямс отново привлече вниманието на медиите с изказването си по адрес на бившия си работодател. По време на официална церемония в Шанхай новозеландецът е използвал расистки обиди, насочени към Уудс. Както е известно, Тигъра уволни Уилямс през юли, след което кедито започна работа с Адам Скот и австралиецът веднага триумфира на турнира WGC-Bridgestone Invitational в Охайо.

Уилямс бил извикан на сцената в Шанхай, за да получи наградата за "Празнуване на годината" и бил помолен да коментира успеха на Скот непосредствено, след като прекратил работата си с Уудс. "Моята голяма цел в Oхайо заедно с Адам бе да поставя на мястото онзи черен задник", казал без притеснение Уилямс.

След случилото се на всички 100 гости, сред които други кедита и играчи, било забранено да обсъждат и разказват какво се е случило на церемонията след втория кръг на турнира WGC-HSBC Champions в Шанхай.

Не след дълго обаче Уилямс публикува в официалния си сайт извинение за некоректния коментар. "Извинявам се за това, което казах на ежегодните награди на кедитата в Шанхай. Голфърите и другите ми колеги чакат цяла година тази церемния и тя винаги преминава в духа на шегите. Чак сега осъзнавам, че думите ми могат да бъдат разбрани и като расистки", се казва още в извинението на новозеландеца.
Гласувай | 1243 0 3009

Ана Иванович и Адам Скот официално отново са заедно


04 ноември, 2011

Ник Фалдо: Няма как Тайгър да е същият след това публично унижение


05 ноември, 2011
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?