BG | EN
Golf.bg
Ана Иванович и Адам Скот официално отново са заедно

Ана Иванович и Адам Скот официално отново са заедно

04 ноември, 2011 22:11

По всичко личи, че не само Каролин Вожняцки и Рори Макирлой ще заздравяват връзката между тениса и голфа. Звездната двойка вече си има конкуренция в битката за медийното внимание. Световният номер 7 в голфа Адам Скот призна пред норвежки сайт, че отново се е събрал с бившата лидерка в женския тенис Ана Иванович. Още по време на Откритото първенство на САЩ австралиецът бе забелязан в щаба на сръбската състезателка, но никой от двамата не потвърди, че са подновили отношенията си. Сега обаче Скот реши да сподели за връзката си с тенисистката. Припомняме, че двамата бяха заедно в продължение на няколко месеца, но през миналата година се разделиха.

"С Ана отново се виждаме, признава 31-годишният голфър. - Намерихме начин нещата между нас да потръгнат. Миналото ме е научило, че ако искаш нещо да се получи, трябва да положиш усилия", каза Скот, който не пропусна да сподели, че половинката му е изключително земна и го кара да се чувства добре, когато е около него.
Гласувай | 1211 0 3096

Швед е новият лидер в Шанхай


04 ноември, 2011

Бившето кеди на Уудс сипе расистки обиди, после се извинява


05 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?