BG | EN
Golf.bg
Адам Скот

Адам Скот "отмъкна" бившето кеди на Уудс

06 август, 2011 20:08

Световният номер 17 Адам Скот със сигурност има нова мотивация и нов източник на вдъхновение и знания. Това показват и резултатите на австралиеца след първите два кръга на провеждащия се в Охайо турнир WGC-Bridgestone Invitational. Скот водеше след първия кръг, а след втория състезателен ден дели отново лидерската позиция заедно с още трима голфъри. Новото в щаба на 31-годишния голфър е наличието на Стив Уилямс - бившето кеди на Тайгър Уудс. Както е известно, преди няколко седмици стана ясно, че носителят на 14 мейджър титли е уволнил новозеландския си асистент след 12 години съвместна работа.

"Ясно е защо Стив ми помага толкова, заяви Скот след края на втория кръг в Охайо. - Той има много опит и разбира от доста неща. Когато правиш някаква промяна в щаба си - треньорска или такава на кеди, винаги има повече ентусиазъм, нова мотивация. Стив е изключително добре настроен към всичко и разбира чудесно от работата си. Така и аз имам по-голямо самочувствие и мога да съм по-агресивен на игрището. По този начин ще мога да показвам най-добрия си голф. Мисля, че ще се разбираме чудесно. Не ми се струва странно, че започвам да работя с бившето кеди на Тайгър. Такива неща се случват непрекъснато. Само защото говодим за Тайгър и Стив не означава, че ситуацията е по-различна от обичайните рокади, които се случват в спорта ни", обясни Скот.
Гласувай | 1393 0 3701

Убийствена група за Тигъра на US PGA Championship


06 август, 2011

Завръщането на Уудс не се развива според плановете му


06 август, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?