BG | EN
Golf.bg
Убийствена група за Тигъра на US PGA Championship

Убийствена група за Тигъра на US PGA Championship

06 август, 2011 20:08

Четирикратният победител Тайгър Уудс ще бъде в група с други двама бивши шампиони - Падриг Харингтън и Дейвис Лав III, в първите два кръга на последния за сезона мейджър турнир в голфа - US PGA Championship. Надпреварата, която е с награден фонд от 7,5 милиона долара, ще се проведе между 11 и 14 август в Джонс Крийк, Джорджия.

Тигъра пропусна последните две надпревари от "Голямата четворка" заради травми, но през следващата седмица ще се изявява в Атланта. Лав, който ще е капитан на САЩ на турнира Ryder Cup през 2012 година, е носител на трофея от US PGA Championship през 1997-а. От своя страна, Харингтън вдигна победоносно ръце в "Хейзълтин Нешънъл" през 2008 година.

По традиция победителите от мейджър турнирите през сезона също ще играят рамо до рамо в първите два състезателни дни. Шампионът от The Open Championship Дарън Кларк ще бъде в група с Рори Макилрой (победител на US Open) и Шарл Шварцел (победител на "Мастърс"-а).

Защитаващият титлата си Мартин Каймер ще следи отблизо играта на Йон-Юн Ян (отново бивш победител в изданието), както и на Шон Майкъл. Американците Дъстин Джонсън и Рики Фоулър са в група със Серхио Гарсия (Испания). Световният номер 1 Люк Доналд е заедно с Алваро Кирос и Ник Уатни. Дейвид Томс, шампион от турнира през 2001 година, е в една група с други бивши носители на трофея - Фил Микелсън и Виджей Синг.
Гласувай | 1175 0 3316

Макдауъл: Сега вниманието е насочено към друг северноирландец


08 юли, 2011

Адам Скот "отмъкна" бившето кеди на Уудс


06 август, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?