BG | EN
Golf.bg
Жената, която даде криле на Тайгър Уудс (видео + галерия)

Жената, която даде криле на Тайгър Уудс (видео + галерия)

16 април, 2019 12:04

Зад един успешен мъж винаги стои една жена - тази стара максима неизменно получава потвърждения, а поредното такова е свързано с Тайгър Уудс. Легендарният голфър направи невероятно завръщане в спорта, чийто връх бе спечелената Мастърс титла, пета за него и първа от 11 години насам.

Само до преди година много специалисти говореха за Уудс като за бивш голфър, който никога повече няма да достигне до някогашните си успехи. Причината бяха проблемите с гърба, които не позволяваха на Уудс да се състезава пълноценно, а и многото проблеми и скандали в личен план. Той се бе сринал извън топ 1000 в ранглистата, а резултатите му бяха бледа сянка на това, на което Уудс бе показал, че е способен.

 

Проблемите като че ли започнаха още през 2010-а година, когато съпругата на Уудс Ерин Нордегрен се разведе с него и разкри, че мъжът е имал един куп извънбрачни връзки. След това Уудс имаше две известни за обществеността връзки - със скиорката Линдзи Вон между 2012 и 2015 и с Кристин Смит между 2015 и 2017.

 

 

Завръщането му сред най-добрите обаче съвпадна с последната жена в живота му - Ерика Херман, която очевидно знае как да дава криле на своя любим. Двамата се запознават покрай работата, защото Херман е генерален мениджър на ресторанта на Уудс във Флорида, който отвори през 2015-а.

 

 

Връзката им е от есента на 2017-а, но стана публично известна по време на PGA Чемпиъншип през миналата година. Тогава Уудс целуна "мистериозната" дама и това се превърна в голямата тема на турнира.

Оттогава насетне Херман почти не пропуска турнир на своя любим. Двамата посещават заедно и други събития като например Уимбълдън, където подкрепяха Серина Уилямс.

 

 

1485 0 3364

Завръщането на Тигъра


16 април, 2019

В неделя стартира веригата "Про Голф Бъбълс"


20 април, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?