BG | EN
Golf.bg
В неделя стартира веригата "Про Голф Бъбълс"

В неделя стартира веригата "Про Голф Бъбълс"

20 април, 2019 13:04

В неделя, 21-ви април ще се проведе първият турнир от голф-веригата за деца и младежи до 21 години, ПРО ГОЛФ БЪБЪЛС. Най-силното състезание за младите голфъри намира място в националния голф календар вече за трета поредна година, а броят на участниците се увеличава със всеки изминал сезон.

Регламентът предвижда 3 квалификационни кръга и финален турнир, който ще се играе в средата на месец октомври. Категориите от тази година са 4, съответно MAXI където се състезават най-добрите, с хендикапи до 8, MIDI – хендикапи от 8 до 16, MINI PLUS с хендикап над 16 и навършени 13 години, и MINI – там хендикапите също са над 16, но възрастта на състезателите не трябва да надхвърля 13 години.

Първият квалификационен кръг ще се проведе на игрището Света София край Равно поле. До момента са регистрирани 45 участника, рекорден брой голфъри за детски турнир в България.

И тази година организаторите от Про Голф Спортен Клуб са подготвили много изненади за младите спортисти, а традиционно трофеите за победителите ще бъдат връчвани от изявени българи в своята сфера. На първото състезание медалите ще окичи сензацията в българските ски, Алберт Попов.

Преди започване на надпреварата, а и след това, мениджърите и треньорите на клуба ще представят възможностите за развитие на младия голфър според неговата и на родителите му визия, а начините за постигане на целите, съгласно знанията и опита на специалистите от Про Голф ще бъдат ясно визуализирани и обяснени.

Всичко започва в 10:00 часа, а церемонията по награждаване се очаква да бъде около 19:00.

Гласувай | 1461 0 3279

Жената, която даде криле на Тайгър Уудс (видео + галерия)


16 април, 2019

Ресторантьорка спаси Тайгър Уудс


22 април, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?