BG | EN
Golf.bg
Звезда в НБА впечатли с голф умения (видео)

Звезда в НБА впечатли с голф умения (видео)

05 август, 2017 14:08 Една от големите звезди в НБА - Стеф Къри, отпадна след втория кръг на голф турнира в Хейуърд, Калифорния. Избираният на два пъти за най-полезен играч в "лигата на извънземните" гард за първи път се включи в професионален турнир и се представи достойно, макар да остана на цели 11 удара от къта. 

Къри, който наскоро вдигна втора шампионска титла в НБА с Голдън Стейт Уориърс, направи 148 удара в първите два кръга, а за да продължи напред трябваше да бъде на ниво 137. И в двата дни той се представи идентично, завършвайки трасето със 74 удара. Във втория кръг Къри направи само две бърдита, а богитата в неговата карта за резултати бяха общо 6. 



Въпреки неуспеха, 29-годишният баскетболист получи сериозна подкрепа от публиката и именно към него бе насочено далеч по-голямо внимание, отколкото към лидерите в надпреварата.
1974 0 4651

Спийт крачи към трета "мейджър" титла преди третия ден на The Open


22 юли, 2017

Джъстин Томас триумфира в последния голф мейджър за годината!


14 август, 2017



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?