BG | EN
Golf.bg
Започна УниКредит Европейският шампионат по голф за клубни професионалисти

Започна УниКредит Европейският шампионат по голф за клубни професионалисти

10 октомври, 2016 17:10 Днес стартира първият кръг от УниКредит Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти.
Общо 52 изявени голф играчи от 21 страни ще премерят сили на игрището в Правец в четирите последователни кръга на 72 дупки индивидуален строукплей формат. Сред тях са и клубните професионалисти, които популяризират и развиват голфа в станата ни  - шотландецът Уилям Дау (Pravets Golf Club) и Станко Маринов.

Трикратният победител - португалецът Уго Сантош, и тази година е в България, за да защити титлите си на Европейски шампион през 2011, 2012 и 2014 г., а сред основните му съперници е италианецът Федерико Ели, който стана европейски шампион през 2013 година.

Водач до момента в класирането е германецът Флориян Ян, който днес покори игрището с 5 удара под пара (67). На оспорваната втора позиция днес финишираха  Дамян Мурджей (Словения) и Ралф Милер (Холандия), които се справиха с шампионатното игрище с 68 удара.

УниКредит Европейският шампионат по голф се провежда в България от 2011 година с подкрепата на УниКредит Булбанк, а Pravets Golf Club е домакин на събитието. В четвъртък (13 октомври) ще стане ясно името на европейския шампион за 2016 година.
Гласувай | 2516 0 7706

Известни са победителите на про-ам турнира в Правец


09 октомври, 2016

Лошото време не помрачи хубавите емоции на УниКредит Европейския шампионат по голф


13 октомври, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?