BG | EN
Golf.bg
Известни са победителите на про-ам турнира в Правец

Известни са победителите на про-ам турнира в Правец

09 октомври, 2016 19:10 Про Ам турнирът, предхождащ УниКредит Европейският шампонат по голф за клубни професионалисти 2016, завърши днес с победа на отбора на Николай Андреев, Хранислав Коджахристов и Радослав Рашев в Pravets Golf Club. В състезанието участие взеха 28 отбора, като любителите на голфа имаха възможност да играят с различни изявени професионалисти в двата поредни дни. Форматът бе отборен стейбълфорд на 36 дупки, с два най-добри удара за всяка дупка.

Първи в класирането стана тимът на професионалистите Стюарт Рънси (Уелс) и Грейъм Браун (Шотландия), заедно с  Николай Андреев, Хранислав Коджахристов и Радослав Рашев. Отборът победител показа общ резултат от 172 стейбълфорд точки, последван от играчите спечелили второ място -  Юли Величков, Стефани Скоканска и Раян Стайков с резултат от 169 точки, заедно с професионалистите Денис Лормън (Швейцария) и Андрю Райт (Великобритания).

На трето място само с една точка разлика (168) се класираха миналогодишните победители, отборът на УниКредит – Георги Демирев, Галин Ганчев и Коста Синапов, които играха с професионалистите Ралф Милър (Холандия) и Бенджамин Николай, от Франция.

„За нас е чест да сме домакини за шеста поредна година на най-престижното голф състезание в календара на Професионалната голф асоциация на Европа“ – каза Изпълнителният директор на Тера Тур Сервиз Лъчезар Тодоров.

За шеста поредна година голф клубът е домакин на европейския шампионат, който се организира с подкрепата на УниКредит Булбанк. Квалифицирани клубни професионалисти от над 20 страни ще вземат участие в четирите турнирни дни.

Шампионатът стартира в понеделник, 10 октомври, а на 13 октомври ще стане ясно името на Европейския шампион.
Гласувай | 2449 0 7547

Про-ам турнир събира голфъри в Правец


08 октомври, 2016

Започна УниКредит Европейският шампионат по голф за клубни професионалисти


10 октомври, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?