BG | EN
Golf.bg
Близо 100 участници се включиха във втория кръг на Мтел голф мастърс

Близо 100 участници се включиха във втория кръг на Мтел голф мастърс

26 юни, 2016 15:06 Вторият за годината турнир от престижната верига по голф в България - Мтел голф мастърс, събра близо 100 състезатели в Голф клуб "Правец". Тази година Мтел организира общо три турнира - два квалификационни и един финален. Играчите бяха разделени в три хендикап дивизии според техните умения. Най-силните - Дивизия А, се състезаваха във формат строук плей, а тези от Дивизии B и C - индивидуален стейбълфорд. В Дивизия "А", където се играе по формат строук плей, победител стана Пламен Мицански с 81 удара. На второ място с 84 удара се класира Николай Робев, а на трето със същия резултат от 85 удара, но по-добро представяне на задните девет дупки, стана Петър Стратиев.

В Дивизия "В" победител е Влади Кайзеров с 35 точки, следван от Георги Голомеев с 34 и Пламен Тянков също с 34 точки, но по-лош резултат на последните дупки, което му отреди трето място. Първи в дивизия "C" с най-голям брой точки завърши Стефан Урилски с 42 точки. Негови подгласници станаха Никола Анев с 37 точки и Илия Кирчев с 30 точки. Бяха раздадени и две допълнителни отличия, като Георги Голомеев заслужи приза за най-близо до флага, а Невян Симеонов - за най-дълъг удар. Играчите се състезаваха за големите награди от Мтел - таблети Samsung Galaxy Tab 2, както и за място във финалния кръг на Мтел голф мастърс, който ще се проведе на 17 септември в Пирин Голф & Кънтри Клуб.
Гласувай | 1912 0 5760

Втори голф турнир Four Friends се проведе в "Св. София"


23 юни, 2016

Без световния №1 на Олимпиадата в Рио


28 юни, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?