BG | EN
Golf.bg
Пламен Мицански и Христо Божиков спечелиха купата на Lavazza

Пламен Мицански и Христо Божиков спечелиха купата на Lavazza

12 юни, 2016 16:06 На 11 юни 2016 г. за шеста поредна година една от най-разпространените марки кафе в света Lavazza организира голф турнир за любителите. Спонсорите задоволиха и най-претенциозния вкус на познавачите на кафената напитка.

В слънчевия съботен ден 40 участника се състезаваха във формат индивидуален стейбълфорд, разделени в две дивизии, които играха корс Б, съчетание от голф игрищата Ян Уузнам и Пирин Пайн. Екипът на Lavazza през целия ден подпомагаше играта на голфърите с ароматното си кафе. Всеки гост на Клуб Хаус също имаше възможност да се докосне и да изпие чаша кафе.

Бранд мениджърът на Lavazza за България Роза Антонова пожела на играчите приятен ден с много първокласно кафе за по-добра игра.

В дивизия А с хендикап до 18,4 на първо място в класирането се нареди Пламен Мицански с 35 нетни стейбълфорд точки. На второ място - с 32 нетни стейбълфорд точки, завърши Владимир Михайлов.  Третото място, отново с 32 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап, остана за възпитаника на детската школа на Пирин Голф и Кънтри Клуб Борислав Крачанов.

В дивизия Б на първо място се класира Христо Божиков с 35 нетни стейбълфорд точки. На второ място с 31 нетни стейбълфорд точки бе Ивайло Филипов, следван от Пламен Тянков с 31 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап.

Специалната награда за Най–близо до дупката спечели Борислав Павлов на 6-та дупка с 0,97см.
Другата специална награда за Най–дълъг удар на 9-а дупка отиде при Спас Ненов.

Наградите, които Lavazza беше приготвила за победителите - колекционерски комплекти с чаши за кафе и капучино, връчи Роза Антонова.
Гласувай | 2116 0 7192

Премиум Рали София гостува в "Пирин Голф и Кънтри Клуб"


12 юни, 2016

Посланикът на Корея спечели седмото издание на "Дипломати и Корпоративни Приятели"


20 юни, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?