BG | EN
Golf.bg
Pravets Golf Club откри новия сезон

Pravets Golf Club откри новия сезон

27 април, 2016 10:04 Pravets Golf Club откри новия сезон с традиционния турнир Domaine Boyar Golf Trophy. Формата на състезанието започна с шотгън, а играчите бяха разпределени в три дивизии според хендикапите им.

В Дивизия А, най-добре се представи  Максим Попов  с 68 удара, последван от Антон Панайотов  - 70 удара, а на трето място се класира секретарят на Българската голф асоциация Сет Ъндърлууд със 71 удара.

Победител в Дивизия В стана Симеон Денков с резултат от 68 удара, следван от Иван Андреев с 69 и Владислав Михайлов със 70 удара.

В Дивизия С първо място с 47 стейбълфорд точки и купата взе Петко Тончев, второ място бе отредено на Албена Денева – 43 точки, а на трето място се класира  Стефан Урилски с 41 точки.

Наградата за Най-дълъг удар получи Уейн Фултън, а статуетка "Най-близо до флага" взе Роби Бийтчев.

Победителите получиха награди от селекцията на Домейн Бойар – вината Платинум Мерло, Елементс Розе и Eлементс Совиньон Блан.

Голф играчите, които спечелиха първо място в три от дивизиите ще представляват отбора на Домейн Бойар на Про-Ама на УниКредите Европейския Шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се състои на 8 и 9 октомври 2016 година в Pravets Golf Club.

Изпълнителният директор на Домейн Бойар Евгени Харамлийски поздрави победителите и връчи наградите. Алън Рогът, голф директор на Pravets Golf Club, от своя страна благодари на спонсорите за дългогодишното партньорство с клуба.

Надпреварата завърши с коктейл, където всички участници опитаха вината Елеменс. Бяха представени новите реколти на вино с плодов сок – Фрутино. Винената компания е дългогодишен партньор и спонсор на клуба от самото му създаване и спомага за развитието на голфа в страната ни.

Серията от състезания Domaine Boyar Wednesday Series ще бъде възобновена и този сезон, като началото ще бъде поставено на 11 май, а голямата награда ще е членство в клуба, любезно предоставено от винената компания.
2185 0 6251

Щедри награди в голф турнира Voyage Golf Cup – Discover Greece


24 април, 2016

DEVIN подкрепи българския голф за шеста поредна година


03 май, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?