BG | EN
Golf.bg
Баща и син спечелиха купата на Престиж Бизнес и Екохимпром в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Баща и син спечелиха купата на Престиж Бизнес и Екохимпром в Пирин Голф и Кънтри Клуб

17 април, 2016 11:04 На 16 Април 2016г, в Пирин Голф и Кънтри Клуб, се проведе голф турнир организиран с любезното съдействието на фирмите Престиж Бизнес и Екохимпром, които за четвърта поредна година подкрепиха голфа. Над 50 голф участника премериха сили в турнира. Участниците в турнира играха Скрембъл, в отбори по двама на шампионското игрище Ян Уузнам, на 18 дупки. Първото място спечели отбора на 15-годишния Раян Стайков и неговият баща Борис Стайков, с отборен резултат от 47 нетни стейбълфорд точки и по-добра игра на последните девет дупки. На второ място се класира отбора на 17-годишния Борислав Крачанов от Разлог, възпитаник на детската школа по голф в Пирин Голф и Кънтри Клуб и неговият партньор Филип Димитров, член на голф клуба, с общ резултат също от 47 нетни стейбълфорд точки и с по висок хендикап. Третото място с 44 нетни стейбълфорд точки, спечели отбора на Пламен Мицански и Младен Стоянов.

Организаторите бяха определили и две специални награди – „Най-дълъг първоначален удар”, на 11-та дупка и „Най-близо до дупката”, на 15-та дупка, на игрище Ян Уузнам. Наградата за „Най- дълъг удар” спечели 15-годишния победител в състезанието Раян Стайков, а „Най-близо до дупката” падна топката на македонеца и член на голф клуб ‘’Пирин’’ Игор Стоименов, на 1,55м от флага. По време на награждаването присъстваше Кольо Димитров, управител на фирма Екохимпром. Той благодари на всички присъстващи, че и тази година са станали част от турнира.

От името на Престиж Бизнес и Екохимпром, Кольо Димитров връчи наградите на победителите, специално изработени трофеи и ваучери на стойност за покупка на стоки от Про-шоп на Пирин Голф и Кънтри Клуб. Участниците благодариха на Пирин Голф и Кънтри Клуб за прекрасната организация и хубавото време, което ги съпътстваше. Екипът на голф клуба би искал да благодари още един път на всички голф играчи, станали част от тазгодишния голф турнир организиран с любезното съдействие на Престиж Бизнес и Екохимпром, както и на спонсорите за тяхната подкрепа и сътрудничество. След церемонията по награждаване голф участниците и техните приятели се насладиха на коктейл в ресторант Клуб хаус.
Гласувай | 2493 0 6497

Голф комплекс "Пирин Голф &Кънтри Клуб" организира детски голф лагери


14 април, 2016

96 голфъри се състезаваха в първия кръг на Мтел голф мастърс


18 април, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?