BG | EN
Golf.bg
Голф комплекс "Пирин Голф &Кънтри Клуб" организира детски голф лагери

Голф комплекс "Пирин Голф &Кънтри Клуб" организира детски голф лагери

14 април, 2016 12:04 За поредна година голф комплекс „Пирин Голф &Кънтри Клуб“ организира детски голф лагери. Основната цел на детския летен лагер е да сбъдне една незабравима детска ваканция, изпълнена с много игри, разходки сред природата като в същото време предлага високо ниво на голф обучение на български и английски език, прекрасни условия за настаняване, организация на свободното време и намиране на нови приятели. Образователна програма Програмата е организирана и се провежда от квалифицирани голф инструктори от страната и чужбина, които работят в екип с професионален възпитател и екипа на България Холидейз и Пирин Голф &Кънтри Клуб.

Курс на обучение Интензивен 36- часов голф курс за период от 1 седмица, разработен на базата на детски голф курсове. По време на курса голф треньорите разговарят с децата на български и английски език. Оценка От началото на курса до неговия край, голф инструктор следи прогреса на всички деца в групата и изготвя доклад. Този доклад се прилага към профила на всяко дете. В края на обучението се провежда голф турнир и победители. Всички деца получават ГРАМОТА за участие в детския голф лагер. Награди и стимулиране По време на голф лагера децата развиват и използват основните си добродетели: честност, справедливост, смелост, толерантност. Децата се учат да бъдат съпричастни към общите проекти, да работят в екип и да изразяват свободно мнението си.
Гласувай | 2392 0 5974

Първият Скрембъл за 2016 г. с неочаквано голям интерес


11 април, 2016

Баща и син спечелиха купата на Престиж Бизнес и Екохимпром в Пирин Голф и Кънтри Клуб


17 април, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?