BG | EN
Golf.bg
Известни са победителите на Про Ам турнира в Правец

Известни са победителите на Про Ам турнира в Правец

13 октомври, 2015 19:10 Про Ам турнирът, предхождащ УниКредит Европейският шампонат по голф за клубни професионалисти 2015, завърши днес с победа на отбора на Георги Демирев, Галин Ганчев и Костадин Синапов в Pravets Golf Club.

В състезанието участие взеха 21 отбора, като любителите на голфа имаха възможност да играят с различни изявени професионалисти в двата поредни дни. Форматът бе отборен стейбълфорд на 36 дупки, с два най-добри удара за всяка дупка. Първи в класирането стана отборът на УниКредит Булбанк с професионалистите Джеймс Джонсън (Швейцария) и Иао Рамос(Португалия), заедно с Георги Демирев, Галин Ганчев и Костадин Синапов. Отборът победител показа общ резултат от 177 стейбълфорд точки, последван от играчите спечелили второ място - Николай Димитров, Валентин Кръстев и Хранислав Коджахристов с резултат от 174 точки, заедно с професионалистите от Корсин Кавизел (Швейцария) и Джеймс Маггий (Шотландия). На трето място, само с една точка разлика и 173 удара, се класираха Дину Пескарио, Калин Стоя и Корнел Данила, които играха с професионалистите Стив Пери и Дарен Браг, от Великобритания.

„За нас е чест да сме домакини на най-престижното голф състезание в календара на Професионалната голф асоциация на Европа“ – каза Изпълнителният директор на Тера Тур Сервиз, Лъчезар Тодоров. Той изказа своята признателност за дългогодишното партньорство и подкрепа на УниКредит Булбанк, генерален спонсор на събитието, както и на Киа, Домейн Бояр, Девин и Трансимпорт. На награждаването присъстваха още Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк и Иан Рандъл – изпълнителен директор на Професионалната голф асоциация на Европа.

За пета поредна година голф клубът е домакин на европейския шампионат, който се организира с подкрепата на УниКредит Булбанк. Квалифицирани клубни професионалисти от 24 страни ще вземат участие в четирите турнирни дни. Шампионатът стартира в сряда, 14 октомври, а на 17 октомври ще стане ясно името на Европейския шампион.
Гласувай | 2573 0 7211

Правец отново е домакин на Европейския УниКредит шампионат по голф за професионалисти


13 октомври, 2015

Днес стартира УниКредит Европейския шампионат по голф


14 октомври, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?