BG | EN
Golf.bg
 Правец отново е домакин на Европейския УниКредит шампионат по голф за професионалисти

Правец отново е домакин на Европейския УниКредит шампионат по голф за професионалисти

13 октомври, 2015 13:10 Pravets Golf Club ще бъде домакин на Европейския УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти 2015. Шампионатът се провежда от Професионалната голф асоциация на Европа (ПГА), а голф клубът в Правец е домакин за пета поредна година. Квалифицирани клубни професионалисти от над 32 страни ще вземат участие в четирите турнирни дни от 14 до 17 октомври и ще премерят сили за наградния фонд от 60  000 евро. Трикратният победител, португалецът Уго Сантош и тази година ще лети до България, за да защити титлата си на Шампион за Европа през 2011, 2012 и 2014 заедно с италианеца Фредерико Ели, който стана европейски шампион през 2013 година.

"Вълнуващо е да поставим начало на петото издание на най-престижното голф събитие в европейския календар на професионалната асоциация", каза Иън Рандъл, изпълнителен директор на ПГА на Европа. "Интересът на голф професионалистите расте с всяка изминала година, а България, като нова голф дестинация на Стария континент, се превръща във все по-популярно и атрактивно място. Благодарим за подкрепата на УниКредит Булбанк, както и на всички спонсори, които ни помагат да осъществим това събитие заедно с любезните домакини Pravets Golf Club“, допълни още той.

По традиция шампионатът се предхожда от Про Ам турнир, който тази година ще се провежда  на 12 и 13 октомври. Отборите се състоят от трима аматьори и един професионален голф играч. Концепцията му дава шанс на изявените аматьори, играещи в България да се състезават рамо до рамо с доказаните имена в спорта.

Официален превозвач на събитието и тази година ще бъде KIA.

Ръководството на клуба изразява искренно своята благодарност и на УниКредит Булбанк, KIA, Трансимпорт, Домейн Бояр и за дългогодишното партньорство и подкрепа!
Гласувай | 2142 0 5957

Приключи третото издание на Golf Cup Durimex & HID Reklama


11 октомври, 2015

Известни са победителите на Про Ам турнира в Правец


13 октомври, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?