BG | EN
Golf.bg
Приключи третото издание на Golf Cup Durimex & HID Reklama

Приключи третото издание на Golf Cup Durimex & HID Reklama

11 октомври, 2015 17:10 На 10 октомври (събота) се проведе третото издание на турнира Golf Cup Durimex & HID Reklama с победител отборът на Груди Грудев и Кирил Кьосев. За трета поредна година фирма ХИД Реклама, производител на рекламни материали и стоки, заедно с Дуримекс, фирма за санитарно-хигиенни продукти, организираха надпреварата Golf Cup Durimex & HID Reklama на игрището в "Пирин Голф и Кънтри Клуб".

Дъждовното октомврийско време не успя да попречи на най-запалените голфъри да премерят сили и да спечелят наградите на Дуримекс и ХИД Реклама.

Изданието се проведе на професионалното игрище Ian Woosman, като участниците се състезаваха в отбори по двама във формат Скрембъл. Наградите връчиха Петко Хаджидиманов, собственик на фирма ХИД Реклама и Иван Дурчов, управител на фирма Дуримекс. Те поздравиха играчите за смелостта и че въпреки лошото време не се отказаха от състезанието.

В класирането на първо място с 22 нетни стейбълфорд точки се нареди отборът на Кирил Кьосев и Груди Грудев. Те спечелиха купи и ваучери на стойност 200 лева за покупка на стоки от Про шоп. На второ място се класира тимът на Ивайло Филипов и Стоян Пандев с 21 нетни стейбълфорд точки, които спечелиха трофеи и ваучери за покупки на стоки от  Про шоп на стойност 150 лева. Трето място завоюва съставът на Антон Панайотов и Пламен Мицански с 19 нетни стейбълфорд точки, които си заслужиха купи и ваучери на стойност 100 лева.

Участниците и техните приятели се насладиха на коктейл и хубава музика в ресторант Клуб хаус, където се проведе и церемонията по награждаването. Специално поканени от Петко Хаджидиманов бяха и членовете на рокерския мотоклуб "Велика България – НЕВРОКОП", които в същия ден празнуваха 4 години от създаването си.
2083 0 5202

Правец приема Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти


11 октомври, 2015

Правец отново е домакин на Европейския УниКредит шампионат по голф за професионалисти


13 октомври, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?