BG | EN
Golf.bg
Младите надежди на българския голф с участие на престижни европейски състезания

Младите надежди на българския голф с участие на престижни европейски състезания

23 юли, 2015 11:07 В разгара на лятото състезателите от националния отбор по голф ще премерят сили с най-добрите играчи от цял свят в четири от най-престижните надпревари за сезона.

English Girls' Open Amateur Stroke Play Championship, Scottish Boys Open Amateur Stroke Play Championship, Hungarian Open Championship и Еuropean Young Masters 2015 са само част от състезанията, на които ще участват младите нбългарски надежди. Под ръководството на капитана на отбора Денис Димитров младежите ще се изправят срещу конкуренцията от над 30 държави, борейки се за престижните турнирни отличия.

През последната седмица Денис Димитров заедно с трима от играчите Владислав Маринов, Асен Михайлов и Любомир Костов са на игрището "Бърджис" в Шотландия, където приключва турнирът Scottish Boys Open Amateur Stroke Play Championship.



От днес до 25 юли други четирима състезатели ще мерят сили на Еuropean Young Masters 2015. Турнирът е един от десетте "диаманта" на Европейската голф асоциация, където всяка година в оспорвана битка се срещат големите надежди на европейския голф. Състезанието се провежда на игрището "Домейн Империал" в Швейцария, където атмосферата и трудността много наподобяват на емблематичното игрище-домакин на професионалния "Мастърс" - Augusta National.

На този престижен форум България ще бъде представена от държавните шампиони Райан Стайков и София Селдемирова, както и от талантливия Димитър Савов, и най-малката състезателка от националния отбор на България Ивана Симеонова.
Гласувай | 2398 0 7348

Десети юбилеен шампионат по голф за аматьори


19 юли, 2015

Голф надежда с невероятен резултат в Англия


31 юли, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?