BG | EN
Golf.bg
Пирин Голф & Кънтри Клуб прие турнир от Pro Shop golf cup

Пирин Голф & Кънтри Клуб прие турнир от Pro Shop golf cup

01 август, 2015 18:08 В комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб, на 01.08.2015г., се проведе Pro Shop турнир от поредицата Pro Shop golf cup, със съдействието на  дългогодишния партньор  на клуба – Galvin Green. Наградите за турнира бяха специално подбрани от бранда.

Приятно време и лек вятър съпътстваха участниците по време на целия турнир. Всички участници се представиха подобаващо, но награди имаше само за най-добрите.

Участниците играха скрембъл в отбори по двама на игрище Ian Woosnam  18 дупки. Първото място грабна отборът на Христо Божиков и Тодор Т. Тодоров с нетен резултат от 54 стейбълфорд точки. На второ място се наредиха Младен Стоянов и Ивайло Филипов  с нетен резултат от 52 стейбълфорд  точки и по-добра игра на последните девет дупки, следвани от най-младите участници Денис Стайков и Борис Стойков  на трето място  (52 нетни стейбълфорд точки).
Гласувай | 2192 0 8359

Голф надежда с невероятен резултат в Англия


31 юли, 2015

Ивайло Филипов спечели Rotary Golf Cup


02 август, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?