BG | EN
Golf.bg
Ивайло Филипов спечели Rotary Golf Cup

Ивайло Филипов спечели Rotary Golf Cup

02 август, 2015 16:08 На 02.08.2015г. в комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб, се проведе третия по ред голф турнир Rotary Golf Cup организиран от Ротари България и Ротари клуб Банско-Разлог. Ротари е организация занимаваща се хуманитарни проекти. Има над 1 милион членове по целия свят, обединени от една обща кауза – да бъдат полезни на обществото.

Участниците играха индивидуалено на игрище Ian Woosnam 18 дупки. Първото място грабна Ивайло Филипов, с нетен резултат от 36 стейбълфорд точки. На второ място се нареди Михайл Трифонов с нетен резултат от 35 стейбълфорд точки и по – добрър резултат. Трето място спечели Сергей Артемов с 35 нетни стейбълфорд точки. От Ротарянци на първо място се нареди Стоян Младенов с 38 нетни стейбълфорд точки, който показа много добра игра. На второ място се класира Георги Иванов с нетен резултат от 25 стейбълфорд точки . Наградите на победеителите връчи Емилия Ковачева ,президент на Ротари клуб Банско –Разлог за 2015 и 2016г .
Гласувай | 2507 0 6705

Пирин Голф & Кънтри Клуб прие турнир от Pro Shop golf cup


01 август, 2015

Българският тим със сребро от Европейския шампионат по голф


03 август, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?