BG | EN
Golf.bg
Аржентинец с първа титла в PGA Tour

Аржентинец с първа титла в PGA Tour

15 юни, 2015 17:06 36-годишният Фабиан Гомес спечели първата в кариерата си титла от Американския тур, като това се случи на турнира St. Jude Classic в Мемфис с награден фонд от 6 милиона долара. Аржентинецът постигна резултат от 4 удара под пара (66) в последния кръг и така с общо 13 удара под пара (267) завърши на върха в генералното класиране. Втората позиция остана за Грег Оуен с 9 удара под пара (271), а Фил Микелсън, Сьон-Юл Но, Майкъл Томсън, Мат Джоунс и Брукс Кепка си поделиха третото място.

Това е първи трофей от PGA Tour за Гомес след 70 участия. Аржентинецът направи едно боги в последния кръг - на 5-а дупка, както и пет бърдита -на 3-а, 8-а, 11-а, 16-а и 18-а.

"Нямах никакви проблеми със съня преди последния състезателен ден, призна след успеха си аржентинският голфър. - Бях спокоен, даже си направихме барбекю в хотела вечерта. Опитах се да запазя нивото от предишните три кръга, да съм концентриран и да се насладя на решаващия ден", допълни шампионът.
Гласувай | 1885 0 4380

Исторически успех за Лангер


15 юни, 2015

Спийт разполага с тайно оръжиe на US Open


16 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?