BG | EN
Golf.bg
Спийт разполага с тайно оръжиe на US Open

Спийт разполага с тайно оръжиe на US Open

16 юни, 2015 17:06 Световният номер 2 Джордан Спийт е категоричен, че има силен коз в ръцете си за предстоящия тази седмица Открит шампионат на САЩ по голф. 21-годишният американец ще се опита да стане шестият състезател в историята с триумфи в рамките на един сезон на "Мастърс"-а, а след това и на US Open. Така той може да се присъедини към елитната компания на Крейг Ууд, Бен Хоуган, Арнолд Палмър, Джак Никлаус и Тайгър Уудс.

Кое е тайното оръжие на Спийт за надпреварата в "Чембърс Бей Голф Клъб"? Това е неговото кеди - Майкъл Грелър, който преди време е работил именно в този голф комплекс и познава игрището в детайли.

"Мисля, че ако имам някакво предимство, то това са познанията на моето кеди, заяви Спийт. - Той определено ще ми помогне - при ударите на "тий-бокс"-а, на "грийн"-а. Ще имам достатъчно време да се адаптирам и да опозная мястото", отбеляза голфърът.
Гласувай | 1955 0 4671

Аржентинец с първа титла в PGA Tour


15 юни, 2015

Двама водят след първия кръг на US Open, затъването на Уудс продължава


19 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?