BG | EN
Golf.bg
Кедита пострадаха на старта на US Open

Кедита пострадаха на старта на US Open

19 юни, 2015 13:06 Две кедита се оказаха в болница след първия кръг на Откритото първенство на САЩ по голф. Помощникът на Хенрик Стенсон - Гарет Лорд, е пострадал, след като се е спънал и сакът с клъбовете е паднал върху китката му. "Вървейки на 16-а дупка, Гарет падна и китката му се оказа под клъбовете. Все още не е ясно дали е счупена. Определено обаче ръката му не е в добро състояние. Въпреки инцидента той остана с мен и ми помогна. Аз също трябваше да му помагам няколко пъти", сподели Стенсон, който дели лидерското място след първия кръг заедно с Дъстин Джонсън.

Половин час след неприятната ситуация с Гарет Лорд кедито на Стивън Галахър - Деймиън Мур, е изкълчил глезена си лошо. В болницата на Мур му е била поставена шина на крака и е бил инструктиран от лекарите да си почива. Това означава, че до края на надпреварата Галахър ще разчита на местно кеди. В момента шотландецът е под номер 141 във временното подреждане с 8 удара над пара (78).
Гласувай | 1893 0 4584

Двама водят след първия кръг на US Open, затъването на Уудс продължава


19 юни, 2015

Промени след втория ден, US Open ще има нов шампион


20 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?