BG | EN
Golf.bg
Отново провал за Уудс, но оптимизмът му остава

Отново провал за Уудс, но оптимизмът му остава

20 юни, 2015 13:06 По всичко изглежда, че за Тайгър Уудс няма да има почивка - не и по отношение на проблемите с играта му. 39-годишният американец пропусна "кът"-а на втория за сезона мейджър турнир - Откритото първенство на САЩ, и то с цели 11 удара.

Бившият номер 1 в световната ранглиста записа 10 удара над пара в първия кръг, а кошмарът му не спря и във втория състезателен ден. Тогава той се отчете с 6 удара над пара. Така с общо 16 удара над пара (156) Тигъра нямаше шанс да се задържи в турнира в "Чембърс Бей Голф Клъб".

Това е пети път, в който Уудс пропуска "кът"-а в турнир от Големия шлем и общо 14-и в кариерата му до момента. За жалост, 10 от тези случаи са след последния мейджър триумф на американеца, а именно на US Open през 2008-а.

"Исках да направя 5 или 6 удара под пара в този втори кръг. Това беше желанието ми, призна след отпадането си Уудс. - Мисля, че играх по-добре в този втори ден, но на грийновете отново бяха трагичен. Не направих нищо. На игрище като това, човек трябва да е прецизен. При мен нямаше такова нещо. Ще продължавам да раборя, за да подобря играта си за British Open", завърши американецът, който е едва 195-и в световната ранглиста в момента.
Гласувай | 2024 0 4940

Неприятен инцидент - голфър припадна на US Open


20 юни, 2015

Оспорвана битка в "Чембърс Бей" - кой ще е новият шампион?


21 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?