BG | EN
Golf.bg
Никлаус и Фалдо коментират затъващия Уудс

Никлаус и Фалдо коментират затъващия Уудс

10 юни, 2015 17:06 Легендарните Джак Никлаус и Ник Фалдо коментираха настоящото положение с Тайгър Уудс и слабата форма, в която се намира той от няколко месеца насам. Носителят на 14 мейджър титли се представи отчайващо слабо на турнира The Memorial Tournament преди дни и остана последен в класирането. Тигъра приключи надпреварата с 14 удара над пара - най-лошият му резултат в състезание със 72 дупки.

"Не просто съм изненадан, мъчно ми е за него, бе коментарът на 75-годишния Никлаус. - Напоследък той има и здравословни проблеми. Появиха се трудности и в играта му на близко разстояние през тази година. И тъкмо когато Тайгър си помисли, че се завръща към формата си, се получава такъв неприятен резултат. Лично аз нямам обяснение, а съм сигурен, че и той самият няма. Тайгър се отнася изключително сериозно към работата си, само той е наясно какво трябва да промени. Спортът се нуждае от него", категоричен бе рекордьорът по трофеи от Шлема.

Междувременно Фалдо изрази съмненията си относно остатъка от кариерата на Уудс. "Очаквах това да се случи от известно време. Помня преди три години на "Мастърс"-а - гледах го как играе, беше брилянтен. Изведнъж обаче нещата се промениха. Сякаш той започна да се страхува от ударите. Когато започнеш да се плашиш преди изпълнението на удар, значи сериозни си загазил. Не съм сигурен още колко ще може да издържи на това положение", завърши 57-годишният англичанин.

В момента Тайгър Уудс e под номер 181 в световната ранглиста.
Гласувай | 1984 0 5331

Андрю Пийч и Тодор Т. Тодоров със специалните награди на Allianz Golf Open Tournament


09 юни, 2015

15-годишен ще играе на US Open


11 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?