BG | EN
Golf.bg
NISSAN България организира два турнира в Голф клуб “Св. София”

NISSAN България организира два турнира в Голф клуб “Св. София”

01 юни, 2015 16:06 Два голф турнира, организирани от NISSAN България – за деца и за възрастни – се играха през уикенда в Голф клуб “Св. София”. За втора поредна година автомобилният вносител организира едни от най-вълнуващите и оспорвани голф състезания и подкрепя развитието на този спорт в страната.

В състезанието за възрастни в неделя, което се игра във формат стейбълфорд в две дивизии, участие взеха 84 играчи. Заелите първите места Живко Тенев с 38 точки (Дивизия А) и Брус Бъртън 43 точки (Дивизия В) получиха от спонсора ваучери за петдневна голф ваканция. На второ място при играчите с по- ниските хендикапи се класира Любомир Минчев с 37 точки, а на трето Гриша Чернев със същия резултат. В Дивизия В подгласници на победителя станаха Димитър Георгиев (42 точки) и Янаки Янакиев (42). Наградата за Най-дълъг удар получи Стефан Кралчев, а за Най- близо до дупката – Юли Ботев. За най-добре представила се дама бе определена Германа Иванова.

В събота 25 деца, разделени в две дивизии, се състезаваха за престижните награди. В Дивизия А при момчетата с най-добър резултат – 68 удара, завърши Любомир Костов (18 г.). Според регламента на турнира обаче голямата награда – участие в Открития шампионат на Турция, имаше право да спечели състезател под 18-годишна възраст, така че честта да представлява България се падна на Асен Михайлов, финиширал втори със 70 удара. Трети се нареди Райън Стайков със 76 удара. От момичетата в Дивизия А най-добра игра показа София Селдемирова (72 удара), която също ще пътува за шампионата в Турция. Нейни подгласнички станаха Ивана Симеонова със 75 и Стефани Скоканска с 89 удара. В Дивизия В при момчетата с най-добър резултат завършиха Матей Станич – 38 точки, Денис Дечев – 34 точки и Христо Янакиев – 34 точки. В призовата тройка при момичетата попаднаха Мая Хендая – 31 точки, Магдалена Борисова – 27 точки и Кристина Бушева – 17 точки.

Средствата, събрани от таксите за игра от турнира в неделя, бяха дарени от NISSAN България на Българскита голф асоциация и с тях ще бъде подпомогнато участието на Асен Михайлов и София Селдемирова в Откритото първенство на Турция. И в двата турнирни дни деца и родители имаха възможност да направят първи стъпки в голфа с професионалния учител на клуба. NISSAN България предостави и най-актуалните модели автомобили за тестово шофиране на голфъри и гости.
Гласувай | 1780 0 4393

Киелдсен сложи край на 6-годишна суша с драматична победа


31 май, 2015

Бившето кеди на Уудс: Няма шанс Тайгър да е използвал допинг


03 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?