BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс: Направих глупави грешки, но съм доволен

Тайгър Уудс: Направих глупави грешки, но съм доволен

10 април, 2015 16:04 През февруари Тайгър Уудс обяви оттеглянето си от голфа за неопределено време, като тогава той се аргументира с желанието си да се върне към най-добрата си форма. Основната цел пред 39-годишния американец бе да бъде 100% готов за първия за сезона мейджър турнир - "Мастърс"-ът в Огъста, Джорджия.

Първият състезателен ден в "Огъста Нешънъл Голф Клъб" обаче едва ли ще бъде запомнен като най-успешния за Тигъра. Той завърши кръга с 1 удар над пара (73) и е извън първите 40 във временното класиране. Въпреки позицията Уудс изрази задоволство от представянето си, като обясни, че е допуснал глупави грешки, които са му коствали по-предно място.

"Денят бе добър, заяви пред медиите носителят на четири "Мастърс" титли. - Чувствах се добре. Направих глупави грешки, но като изключим това, единственото, което ми създаваше проблеми, бе скоростта на грийновете. Не можех да повярвам колко са бавни", коментира Уудс, който в кариерата си има общо 14 трофея от Големия шлем.

В момента американецът заема едва 111-о място в световната ранглиста. Изпадането му извън Топ 100 е първо за него от близо две десетилетия.
Гласувай | 1798 0 4527

Сезонът бе официално открит в "Пирин Голф & Кънтри Клъб"


10 април, 2015

"Мастърс" рекорд падна след показно на Спийт във втория кръг


11 април, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?