BG | EN
Golf.bg
Държавата и бизнесът се обединяват за развитието на голфа

Държавата и бизнесът се обединяват за развитието на голфа

05 април, 2015 15:04 Държавата и бизнесът трябва да се обединят за развитие на голф туризма в България. Това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на кръгла маса в голф комплекс "Лайтхаус", на която присъстваха министърът на туризма Николина Ангелкова, президентът на Българската голф асоциация Красимир Гергов, представители на местната админстрация от Добрич и Балчик.

Събитието съвпадна с откриването на голф сезона по Северното Черноморие и пристигането на първите 100 голфъри, пътуващи с новата чартърна линия Стокхолм – Копенхаген – Варна, реализирана специално за нуждите на голф туризма в България.

Министър Кралев поздрави Българската голф асоциация за работата с подрастващите и предоставената възможност да тренират безплатно. Президентът на Асоциацията Красимир Гергов изрази задоволство от организираната кръгла маса, която, по думите му, е първата, инициирана от държавата.

От своя страна, Николина Ангелкова обяви, че голф туризмът е сред приоритетите на Министерството и затова е на едно от първите места в стратегията за развитие на туризма.

Очакванията са чартърните голф линии до Варна да върнат интереса към България сред скандинавските туристи.
Гласувай | 1660 0 4052

Тигъра потвърди: Ще играя на "Мастърс"-а


04 април, 2015

Триумф след плейофи за Холмс


06 април, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?