BG | EN
Golf.bg
Триумф след плейофи за Холмс

Триумф след плейофи за Холмс

06 април, 2015 18:04 Американецът Джей Би Холмс спечели четвъртия си трофей от Американския тур, след като триумфира на турнира Shell Houston Open с награден фонд 6,6 милиона долара. 32-годишният голфър го стори по впечатляващ начин - след плейофи срещу Джордан Спийт и Джонсън Уагнър. И тримата завършиха с по 16 удара под пара (272), след което Холмс надви конкурентите си на втората допълнителна дупка.

Четвърти в генералното подреждане остана Ръсел Хенли с 14 удара под пара (274), а петата позиция си поделиха Брендън де Йонг, Кийган Брадли, Камерън Трингейл и Чарлс Хауъл III с резултати от по (275) на ниво -13.

"Мисля, че в основата на успеха ми бе това, че не се концентрирах върху резултата в нито един момент. Постарах се да покажа най-доброто от себе си. Не съм мислел, че мога да спечеля, но изненадата е наистина приятна", коментира шампионът, който си заслужи чек за малко над 1,1 милиона долара.
Гласувай | 1698 0 4632

Държавата и бизнесът се обединяват за развитието на голфа


05 април, 2015

Полтър отново залага на шампиона Уотсън в Огъста


06 април, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?