BG | EN
Golf.bg
Алмагро сменя спорта след края на кариерата си

Алмагро сменя спорта след края на кариерата си

05 януари, 2015 16:01 Бившият номер 9 в световната ранглиста Николас Алмагро отказа участие от турнира в Доха и е под сериозна въпросителна за Откритото първенство на Австралия. 29-годишният испанец, който бе извън игра от "Уимбълдън" насам заради травма на крака, разкри пред медиите какви са плановете му след прекратяване на кариерата. Алмагро ще се ориентира към голфа, като за целта даже вече си е купил и голф игрище.

Тенисистът, който в момента е 70-и в световната ранглиста, участва в демонстративни срещи в Абу Даби, но е усетил, че все още не е в оптимално състояние, за да играе на пълни обороти. Припомняме, че Алмагро претърпя операция на крака преди шест месеца, а времето за възстановяване му е дало възможност да реши с какво ще се занимава след прекратяване на кариерата.

"Искам да играя голф след края на тенис кариерата ми. В момента даже се уча да играя. Това е спорт, в който искам да навляза, заяви пред Gulf News испанецът. Той допълни, че даже си е купил и голф игрище, на което да тренира. "Имах доста време на помисля за това и просто си купих игрище", обясни Алмагро.
Гласувай | 1699 0 4309

Гари Плеър: Рори ще направи кариерен Голям шлем


03 януари, 2015

Ново попълнение в семейството на Уотсън


05 януари, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?