BG | EN
Golf.bg
Линдзи Вон: Не ме интересува какво мислят другите за връзката ми с Тайгър

Линдзи Вон: Не ме интересува какво мислят другите за връзката ми с Тайгър

03 януари, 2015 12:01 Звездата в алпийските ски Линдзи Вон сподели пред медиите, че приятелят й Тайгър Уудс й е помогнал много при възстановяването от различните травми на коляното. 30-годишната американка призна също така, че преди да започне връзката си с голфъра не е била свикнала личният й живот да е в центъра на общественото внимание. Вон бе категорична, че не се интересува какво мислят другите за отношенията й с Уудс, стига двамата да са щастливи заедно.

"Не се вълнувам от това какво мислят другите, щом ние с Тайгър сме щастливи. Независимо от контузиите, ще продължа да се трудя здраво. Нищо няма да ме спре, обещавам", закани се Линдзи.

Вон и Тайгър Уудс са двойка от 2013 година. Бившият номер 1 в света на голфа бе женен за шведската красавица Елин Нордегрен, но двамата се разведоха след голям скандал заради многобройни изневери на Тигъра. "Продължих с живота си и се чувствам чудесно в настоящото положение, коментира преди време Нордегрен в интервю за "Пийпъл". - Взаимоотношенията ни се основават на грижите за децата и се справяме чудесно. Той е страхотен баща".
Гласувай | 2320 0 8431

Макилрой приема спокойно избора за "Спортна личност на годината"


19 декември, 2014

Възстановяването на Стрикър ще продължи поне 8 седмици


03 януари, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?