BG | EN
Golf.bg
Кой, ако не Рори Макилрой?

Кой, ако не Рори Макилрой?

17 декември, 2014 13:12 Рори Макилрой не получи наградата за Спортна личност на BBC, но бе обявен за голфър на годината в Европейския тур. Лидерът в световната ранглиста спечели пет турнира през изминалия сезон, като сред тях и два мейджъра. Северноирландецът направи страхотна победна серия през юли и август, когато триумфира на The Open Championship, след което и на WGC-Bridgestone Invitational и PGA Championship.

"За мен е голяма чест да съм най-добрият в Европейския тур през годината и то за втори път в кариерата ми. Много се гордея с това отличие", заяви 25-годишният Рори, който влиза в историята като най-младия голфър, печелил два пъти това признание.

Това е поредната награда за Макилрой след страхотния сезон. Той бе номер 1 в класацията по приходи в Американския тур, както и в тази от Европейския. Северноирландецът бе обявен за най-добър голфър в PGA Tour през 2014 година.
Гласувай | 2288 0 5833

Гневни реакции след избора на Хамилтън за сметка на Макилрой


15 декември, 2014

Ройтерс: Макилрой е спортист на годината, футболистите на Бразилия - провал №1


19 декември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?